Makron Gumiabroncs Kft. szállítási szolgáltatása Magyarországon

 

  

 

 

Féktelen minőség csúcsidőben is

 

Szállítási költség

 • 5-10 kg bruttó 2540 Ft
 • 10-15 kg bruttó 2920 Ft
 • 15-20 kg bruttó 3300 Ft
 • 20-25 kg bruttó 3810 Ft
 • 30-40 kg bruttó 4570 Ft
 • + 500 Ft kezelési költség

FONTOS!

RENDELÉSEIT AZ OLDALAKON TALÁLHATÓ SZÁLLÍTÁSI CÍMRE SZÁLLÍTJUK KI.

A NEM PONTOS SZÁLLÍTÁSI CÍMET NEM ÁLL MÓDUNKBAN FIGYELEMBE VENNI. Az emiatt visszaküldött áru szállítási költségeit a megrendelőre hárítjuk!
 

 

Fizetési feltételek:

Fizetési határidő a számlán feltüntetett esedékesség napja. Pontos fizetésnek az minősül, ha a lejárat napján a számla ellenértéke beérkezett. A határidő utáni fizetés a szerződésben szereplő késedelmi kamat alkalmazást vonja maga után.

Megrendelés leadása:

Megrendelés leadható

 • szóban telefonon keresztül,
 • írásban Interneten, e-mailen, faxon, levélben

Megrendelés lemondása:

Raktárkészleten lévő áru rendelésének lemondása írásban, a szállítás megkezdése előtt költségmentes. (Jelenleg a saját szállítás délután fél ötkor, és délelőtt tizenegy órakor kezdődik. A szállítmányozóval történő kiszállításnál a megrendelés költségmentesen 12 óráig lehet lemondani). Amennyiben a megrendelés lemondásának oka a vevő, a keletkezett többlet kiadásokat is ő viseli az alábbiak szerint:

 • áru visszaszállítási költség az áru nettó értékének 4%-a, de minimum 1800 Ft
 • saját visszaszállítás esetén, (amit előzetes egyeztetés után tudunk fogadni) az áru nettó értékének 2%-a, de minimum 900 Ft
 • adminisztrációs költség a szállítási költségen felül 600 Ft.

Az áru mozgásának állapotáról a kiskereskedelmi üzletágon tudnak információt adni.

Amennyiben a megrendelés lemondásának oka a Makron Gumiabroncs Kft (árucsere, hiányos szállítás, határidőn túli szállítás), a pótlás költsége a Makron Gumiabroncs Kft-t terheli.

Makron Gumiabroncs Kft a visszaküldött áruról kimutatást készít. Amennyiben a vevő hibájából keletkezett visszáru mennyisége meghaladja az éves 5 alkalmat vagy az éves forgalom 1 %-át, egyéni szállítási feltételek kidolgozása válik szükségessé.

Vevői reklamáció, hibás teljesítés esetén:

Az árut minden esetben a Makron Gumiabroncs kft megbízottja adja át az árut kisérő bizonylattal együtt. Mennyiségi reklamacióra, a kísérő bizonylattal való egyéb eltérés bejelentésére csakis kizárólag az áru átadásánál van mód. Az eltérést az Makron Gumiabroncs kft-hez visszakerülő bizonylaton írásban egyértelműen jelezni kell, bélyegzővel, és aláírással hitelesített formában. Utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni.
Bejelentést - reklamáció kezelés gyorsítására- kiskereskedelmi rendelésfelvételnél e-mailen vagy az 06-76-479-092 faxszámon is célszerű megtenni. A reklamócióban feltüntetendő adatok: termék neve, mérete, darab szám, számla szám, áru átvevő neve, gépjármű forgalmi rendszáma.

A garanciális hibák bejelentése:

Bejelentését az alábbi módokon teheti meg:
1. Interneten
2. Faxon
3. Személyesen a 6000 Kecskemét Belsőnyír 97. számon lévő telephelyünkön)

Bejelentés ügyintézése a következő:

Munkatársunk a kitöltött bejelenő lapot ellenőrzi és reklamációs számmal látja el. Garanciális ügyintézés megkezdésére csak abban az esetben van lehetőség, ha kitöltött bejelentő áll rendelkezésünkre!

A terméket a bejelentéskor kapott reklamációs szám kíséri. Erre hivatkozva tudjuk megoldani a visszaszállítást, az esetleges jóváíráskor vagy cseretermék küldésekor is erre hivatkozunk.

Amennyiben ön hozza be a terméket lehetőség van arra, hogy a bejelentőt a telephelyen a termék leadásakor töltse ki.

Internetes bejelentés esetén e-mail-ben faxon érkezett bejelentést faxon jelzünk vissza.

Kollégánk egyeztet önnel, hogy a reklamált termék mily módon jut el telephelyünkre. Csak itt áll módunkban garanciális terméket átvenni. Szállítmányozó céggel, (max. 5 munkanap)

Saját fuvareszközeinkkel, (max 5. munkanap) .Ön hozza be hozzánk. (egyeztetett idopontban) A termék beérkezésétől számítva 2-3 munkanapon belül elbíráljuk igényét.

Erről önt a bejelentésének módjától függően értesítjük.

Az elbírálás eredményéről szintén a bejelentés módjától függően értesítjük. Egyeztetjük, hogy elutasítás esetén (amennyiben ön a bejelentéskor így rendelkezett), a terméket mily módon juttatjuk vissza önhöz. Elfogadás esetén csereterméket küldünk!

Amennyiben az adott termék nem áll rendelkezésünkre és beszerzése 30 munkanapon belül nem lehetséges, lehetőség van arra, hogy ön pénzügyi jóváírást kérjen.

MAKRON GUMIABRONCS KFT
Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
6000 Kecskemét Belsőnyír 97.
06-76-478-171, 06-30-9421-236