Ügyfeleink mondták:
Régóta kerestem ilyen udvarias kiszolgálással rendelkező gumiszervizet.
Sok szakember segítségét kértem,hogy megszüntessék a majdnem új autómon a rázást,félrehúzást.Nekik nem sikerült.Ebben a műhelyben 20 perc alatt megszüntették ...
Zakariás Péter

Rólunk

A  LŐRINCZ GUMIABRONCS KFT 100,0%-os magyar tulajdonban lévő gazdasági társaságként 1996. év közepén alakult, melynek jogutódja Makron Gumiabroncs Kft, melyet 2015. márciusban alapítottunk ugyanezen a telephelyen.
Cégünknek- fennállása óta-semminemű köztartozása nem volt.
Megalakulásakor cégünk egy telephellyel rendelkezik Kecskeméten a ladánybenei úton.
Tekintettel arra, hogy az abroncs kereskedelem és a kapcsolódó szolgáltatások területén cégünk elsőként megjelent a hazai piacon - képviselve egyúttal a nagy nyugati gyártó cégeket is -,az első években igen gyors növekedést értünk el.
A gyors növekedésnek köszönhetően 2001-ben felépítettük futóműbeállító részlegünket, majd 2003-ban könnyűfém és lemez keréktárcsa javító műhelyünket.
Az 2003-ban átépítést, modernizálást hajtottunk végre.
Szétválasztottuk gumijavító,kerékkiegyensúlyozó tevékenységünket a futóműbeállítástól és a keréktárcsa javítástól.
Mindezen tevékenységeket egy másik – a mai követelményeknek megfelelően felszerelt - épületrészbe költöztettük. Ezzel a kiszolgálás színvonalát és az ügyfelek komfortérzetét kívántuk javítani.
2005-ben beléptünk a PNEUS EXPERT tagjai közé,mellyel ügyfeleink gumiköpennyel kapcsolatos elvárásait rugalmasan tudjuk kezelni.

A gumiabroncsokon kívül forgalmazunk hagyományos acél keréktárcsákat, könnyűfém felniket.
Gumiabroncs kínálatunkban valamennyi, - a világon ismert - gyártó cég terméke megtalálható.
A magyarországi gyári képviseletekkel hosszútávú megállapodásaink vannak.
(CONTINENTAL,GOODYEAR, MICHELIN, PIRELLI, DEBICA, MATADOR, NOKIAN, SEMPERIT, BARUM).
A szállítókkal kötött éves keretszerződések lehetővé teszik számunkra, hogy a téli illetve a nyári szezonváltást megelőzően rendelkezésünkre álljanak a forgalom zavartalan lebonyolításához szükséges árualapok.
Így a megrendelői igényeket nagyrészt raktárról tudjuk biztosítani.

Szolgáltatásainkról

Telephelyünk modern gépekkel felszerelt szakműhelyében vállaljuk a
különféle abroncsok szerelését,javítását, dinamikus és statikus kiegyensúlyozását(motor, személy, kisteher,).
Ugyanitt vállaljuk a személygépkocsik számítógépes futómű-beállítását.
Könnyűfém és lemez keréktárcsák javítását is végezzük.
Szezonváltáskor - minimális tárolási díjért - vállaljuk partnereink részére az éppen nem használatos abroncsok megőrzését.
Az elvégzett szolgáltatásokért minden esetben garanciát vállalunk.
A magas színvonalú munka biztosítása érdekében folyamatosan gondoskodunk dolgozóink továbbképzéséről.
Kereskedelmi munkatársaink részére az abroncs importőrök, míg a műszaki kollégák részére a gépek forgalmazói tartanak rendszeres továbbképzést.
Középtávú fejlesztési programunkban szerepel telephelyünk, ezen belül a műhely és a raktár folyamatos modernizálása.
A Makron Gumiabroncs Kft vállalti kultúrájában kiemelkedő szerepük van azoknak az értékeknek, amelyek kiterjedt környezeti körben számíthatnak elismerésre, és egyaránt szolgálják a társadalom a vevők, a szállítók, a szövetségesek és a munkatársak érdekeit.
A munkatársak számára foglalkoztatási biztonságot, a magas színvonalú tevékenységhez szükséges kiváló munkafeltételeket, tanulási és továbbképzési alkalmakat, jelentős jövedelmi szintet és sikeres hosszú távú életpályát kínálunk. Ezért munkatársainktól elvárjuk a kiemelkedő szakmai színvonalat, az azonosulást a vállalati célokkal, képességeik kamatoztatását a vállalat érdekében, továbbá bátor kezdeményezést és az aktív együttműködést a vállalaton belül és kívül egyaránt.


MAKRON GUMIABRONCS KFT.