Szolgáltatások

A Makron Gumiabroncs Kft. mindenkinek a lehető legjobb szolgáltatást igyekszik nyújtani.

Egyéni vevőinket szaktanácsadással, telefonos ügyfélszolgálattal várjuk.

A gumiabroncs kiválasztása után vállaljuk azok felszerelését, kiegyensúlyozását, legyen szó személyautó, kisteherautó vagy motorkerékpár abroncsról.
A könnyűfém felnik szerelésénél szükséges speciális igényeket is megvalósítjuk.
Könnyűfém és lemez keréktárcsák javítását is végezzük.
Defekt, sérülés esetén az abroncsok javítását a legmagasabb szintű vulkanizáló technológiával végezzük.
Futóműállítást négy mérőfejes nyolc szenzoros berendezéssel végezzük.
Tevékenységeink közé tartozik gumiköpenyek nyomáspróbája is.
Ha nincs hova tennie abroncsait a téli-nyári átszerelések után, gumijait szakszerűen tároljuk a következő átállásig.
Céges ügyfeleinknek komplex szolgáltatást nyújtunk. Megkeressük a legmegfelelőbb ár-használati érték arányú abroncsokat a különböző a felhasználási területekhez. Bármilyen kérdéssel forduljon specialistáinkhoz telephelyünkön.Felnijavítás
Az elvégzett szolgáltatásokért minden esetben garanciát vállalunk.
 

 

 

Gumiköpenyek ráfékezés miatti hibáinak, körtől való eltérésének megszüntetése

Ne aggódjon ha blokkoló kerekekkel kellett megállnia, vagy nem megfelelő lengéscsillapítói miatt gumijai kagylóssá váltak!

Mi tudjuk a megoldást, nem kell új abroncsokat vásárolnia.
Ebben az esetben megvizsgáljuk gumiköpenyeit majd az erre kifejlesztett gumiköpeny körtől eltérésének megszüntető gépre helyezzük.

Számítani kell rá, hogy minimális minta mélység vesztéssel jár a folyamat. A végeredmény egy komfortosan használható csendes gumiköpeny.
Ha zajosak köpenyei ugyancsak érdemes az eljárást végrehajtani. Nem ajánljuk ráfékezett , zajos gumiköpenyekkel való autózást mert a csökkenti a futómű élettartamát illetve a komfortérzetet.

 


pneuted
logo_securpneus


Biztonsági gázkeverék gumiabroncsba fújása

Újdonság ma még a biztonsági gázkeverék használata közúti járműveknél. Ezért jogos ügyfeleink részéről a kérdés töltessek-e kerekeimbe biztonsági gázkeveréket?.

 

  • Több kilóméter futnak a gumiköpenyek.
  • Biztonságosabb közlekedés tesz lehetővé.
  • Maximális teljesítmény,és tapadás érhező el .
FONTOS:

Szakítson a kompresszoros levegővel!Eljött a SECUR PNEUS, a gumiabroncsok felfújására szolgáló legújabb gázkeverék használatának ideje.Próbálja ki ön is és használja ki a hosszantartó kutatás azon eredményét, amelyet az autósportban és a repülésben már hasznosítanak,ott ahol a legmagasabb a biztonságra az igény. A SECUR PNEUS olyan technológiát jelent,amely egészen a mai napig az átlagos felhasználónak nem állhatott rendelkezésre.Most bemutatjuk azokat az előnyöket azok számára akik a legmagasabb követelményeket támasztják a gumiabroncsok biztonságos üzemeltetésével szemben.

TÖBB KILÓMÉTER. A SECUR PNEUS gázkeverék megfelelő,álandó nyomást biztosít az abroncsokba ,és ezt ötször hosszabb ideig,mintha azok levegővel lennének felfújva. A gázkeverékkel töltött abroncsok ezért sokkal kevesebb olyan negatív hatásnak engednek,amelyek menet közben a nem eléggé felfújt abroncsokra hatnak.
Az általunk ajánlott termékkel az abroncs lényeges teljesítmény növekedéséhez és az üzemanyagfogyasztás csökkenéséhez vezet.
A SECUR PNEUS gázkeverék inert, mert teljesen mentes az oxigéntől és egyéb olyan szennyeződésektől,amelyek a sűrített levegős fújáskor a gumiabroncsba kerülnek,azon repedéseket okoznak,és csökkentik rugalmasságát,tehát növeli az élettartamát.

NAGYOBB BIZTONSÁG. A SECUR PNEUS biztonságosabbá teszi a kapcsolatot az abroncs és a jármű között.Az elv nagyon egyszerű:megekadályozza a gumiköpeny belsejében a gyúlékony elegy kialakulását,amelyek öngyulladás esetén az abroncs tönkremeneteléhez vezetnek.Az abroncs megfelelő nyomása tökéletes menettulajdonságokat biztosít,mind városban,mind az országúti közlekedésben.

MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY A gumibroncsok álandó nyomása kitűnő érintkezési felületet biztosít az autó és az út között. A sűrített levegőből származó nedvesség hiánya megakadályozza az abroncsban a hőtágulás miatt létrejövő nem kívánatos nyomás ingadozást.A maximális tapadás és a változatlan menettulajdonságok azok a tényezők,amelyek megkövetelik az autósport területén a SECUR PNEUS használatát,de emellett ugyanolyan fontossággal bír az átlag autók,motorkerékpárok számára is sebességtől függetlenül.

 
 

Kerékmosás

A mi kerékmosónk egy forradalmi elv alapján működik, így kívül belül megtisztítja akár a fékporral erősen szennyezett kerekeket is. A kerék mosásának folyamatát speciális automata megfogók , melyek megbízható lágy kefékkel is ellátottak végzik el. Ez által minden keréken lévő szennyeződés kifogástalanul és biztonsággal eltávolításra kerül.
Az új gépet nem csak új fejlesztés hanem új design is jellemzi. A berendezés kémiai termék igénybevétele nélkül működik melegvízzel mos. A gép kereket mindkét irányba forgatja. Valamennyi nagyság szerinti kerék mosására alkalmas a személy gépkocsitól a kisteher gépkocsiig, mert átmérő 800 mm hely van a kerék számára.
Köszönhető egy sűrített levegős rendszernek, a berendezés belsejében lévő kerék nem csak mosásra kerül hanem szárításra is.
A berendezés zárt rendszerű, mely az elhasznált vízzel nem terheli a környezetünket. Speciálisan gumiszervizek, és autójavító műhelyek számára van kifejlesztve.
A szennyezett kerekek esztétikai látványt rontják, a kerekek hőmérsékletére növelő hatással van, mely a gumiköpeny élettartamának csökkenésével jár .


 

                  Ózongenerátor

Gépjárművek belterének fertőtlenítése és gombátlanítása.

Az ózon 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór.

Gáz halmazállapotának köszönhetően átjárja a klímarendszert,

a teljes utasteret, behatol az ülésszövet szálai közé is: megfelelő 

koncentrációban fertőtlenít, penészmentesít és szagtalanítja a felületeket,

mindezt vegyszermentesen. 

Előnyei:

1. Klíma fertőtlenítése

A járművek klímarendszere gyakran forrása a betegségek kialakulásának,

ezért fontos a rendszeres klímafertőtlenítés. Az ózonos eljárás az egyetlen

klímafertőtlenítő eljárás, amely a klíma és a szellőzőrendszer minden pontján

egyformán hatékony és 99,9%-os biztonsággal pusztítja el a penészgombákat

és a baktériumokat.

Fontos tudni, hogy az ózonos kezelés nem hagy hátra káros vegyületet a 

szellőzőrendszerben.

2. Utastér szagtalanítás

Az ózon eljárás illatosítókkal ellentétben nem csak elfedi, hanem véglegesen

megszünteti a kellemetlen szagot az utastérben, a kárpitban, szőnyegekben

és a szellőzőrendszerben.

Pl: cigarettaszag, dohos szag, állatok okozta szagok és elhanyagolt klíma 

szaga

3. Pollen mentesítés

Allergiával élőknek különösen ajánlott az ózonos klíma feltöltése, mert az ózon

csökkenti az autó szellőző rendszerében megtelepedett pollenek és gombák 

allergiát kiváltó hatását.

 

Az illatosítók nem szagtalanítók.

Az illatosítók nem tüntetik el csak elfedik a kellemetlen szagokat.

Az illatosítók hatása is tartósabb lesz, ha nem keveredik más szagokkal.